Σε τι δίνουμε έμφαση κατά τη διαδικασία αξιολόγησής μας:

 • Τιμή
 • Ταχύτητα και ποιότητα
 • Εμπειρία χρήστη
 • Αριθμός εξυπηρετητών (servers) και χωρών που εκπροσωπούνται
 • Εάν παρέχεται επιστροφή χρημάτων σε πελάτες που δεν ικανοποιούνται από την υπηρεσία
 • Εξυπηρέτηση πελατών και ωράριο λειτουργίας
 • Ο παρών ιστότοπος λαμβάνει αμοιβές ώστε να παρέχει συνδέσμους προς τους παρόχους υπηρεσιών VPN. Χάρη σε αυτό το γεγονός, η χρήση του ιστοτόπου από τους επισκέπτες είναι δωρεάν.

  Προώθηση:

  Με σκοπό να διατηρήσουμε τη χρήση αυτού του ιστοτόπου από εσάς δωρεάν, λαμβάνουμε μία αμοιβή προσφέροντας συνδέσμους προς τους διάφορους παρόχους.

  Δεν έχουμε την ευκαιρία να καλύψουμε όλους τους παρόχους VPN. Ελπίζουμε να απολαμβάνετε τη χρήση του ιστοτόπου μας και να τον μοιραστείτε με συγγενείς και φίλους που ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες VPN.

  Σχετικά με εμάς

  Το SuperVPNs είναι μία διαδικτυακή πύλη η οποία συγκρίνει και αξιολογεί διάφορους παρόχους VPN.

  Για διάφορους λόγους το VPN είναι πλέον πολύ δημοφιλές εργαλείο, που σημαίνει πως υπάρχει πλέον και ένας αριθμός διαφορετικών παρόχων VPN. Αυτό ενδεχομένως να δυσκολέψει τους καταναλωτές στο να αποφασίσουν ποια προγράμματα είναι πιο ωφέλιμα. Εμείς θέλουμε να διευκολύνουμε αυτή τη διαδικασία.

  Ο στόχος μας είναι να προσδιορίσουμε τις υπηρεσίες VPN με τις μεγαλύτερες ταχύτητες, ασφάλεια και εξυπηρέτηση πελατών. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση επίσης στη χρησικανότητα. Όλοι οι προμηθευτές που προτείνουμε στη σελίδα μας είναι πολύ εύκολοι στη χρήση. Συνήθως το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κατεβάσετε το πρόγραμμα και να επιλέξετε από ποια χώρα θέλετε να συνδεθείτε.

  Η τιμή είναι επίσης ένας παράγοντας, ωστόσο οι περισσότερες υπηρεσίες VPN έχουν μία σχετικά χαμηλή τιμή. Λόγω αυτού η τιμή δεν είναι κυρίαρχος παράγοντας στην αξιολόγησή μας.

  Η τιμή για ένα μήνα είναι περίπου $10 για τους περισσότερους παρόχους, ωστόσο αν αγοράσετε από 6 μήνες και πάνω, είναι πιθανό να λάβετε σημαντικές εκπτώσεις, έως και 75%.

  Σταδιακά έχει αναπτυχθεί μεγάλος ανταγωνισμός στη βιομηχανία VPN, το οποίο είναι προς όφελος των καταναλωτών. Οι υπηρεσίες VPN εξαναγκάζονται να μειώσουν τις τιμές και να προσφέρουν στέρεα προϊόντας.

  Υπάρχει ένας αριθμός VPN εκτός αυτών που προτείνουμε σε αυτή τη σελίδα, και μερικά εξ αυτών ενδεχομένως να είναι επίσης καλές επιλογές. Ωστόσο, για λόγους πόρων, έχουμε επιλέξει αυτά τα 5 αναγνωρίσιμα ονόματα του χώρου.

  Τα προγράμματα τα οποία προτείνουμε σε αυτή τη σελίδα είναι όλα προγράμματα επί πληρωμή. Υπάρχουν επίσης άλλα προγράμματα VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Ωστόσο, το κόστος αυτών των προγραμμάτων έχει περιέλθει σε τόσο χαμηλά επίπεδα που πιστεύουμε πως στις περισσότερες περιπτώσεις θα ήταν συνετό να επιλεχθεί ένα πρόγραμμα επί πληρωμή αντί ενός δωρεάν προγράμματος.

  Όπως όλες οι άλλες επιχειρήσεις, πρέπει να καλύψουμε το κόστος λειτουργίας της σελίδας, όπως και να παράγουμε κέρδη. Επομένως, λαμβάνουμε αμοιβές παραπομπής όταν παραπέμπουμε ένα άτομο από τη σελίδα μας σε έναν πάροχο VPN εάν εκείνο αγοράσει μία συνδρομή.

  Ελπίζουμε να επωφεληθείτε από αυτή τη σελίδα και σας ευχόμαστε καλή τύχη στην αναζήτηση σας για υπηρεσία VPN.